Как да изтриете версия на снимка на живо на вашия iPhone

Apple представи функцията Live Photo с iPhone 6S и все още е забавна и популярна функция на родния iPhone Camera app. Освен ако не сте избрали настройките на Live Photo в настройките на камерата, функцията Live Photo е включена по подразбиране, когато отворите приложението Camera, така че трябва да изключите функцията Live Photo, ако искате традиционна снимка. Понякога обаче всички забравяме да изключим Live Photo; сега какво? Не се притеснявайте, можете да изтриете Live Photo версията на вашата снимка и да запазите неподвижната снимка.

За да изтриете снимка в реално време и да запазите неподвижен кадър:

  • Отворете приложението Снимки и отворете снимката на живо, която искате да промените на снимка.
  • Натиснете Редактиране.

  • Превъртете през снимките на Live Photo и изберете кой да запазите.
  • Натиснете Избор на ключова снимка.

  • Докоснете иконата Live Photo, за да изключите ефекта Live Photo.
  • След това докоснете Готово, за да запазите все още избраната като нормална снимка.

Сега можете да изтриете версиите на снимката на живо и да запазите изображенията, които наистина харесвате!

Топ кредит за изображения: Hadrian / Shutterstock.com